Free HTML5 Bootstrap

Таунхауси „На Молодіжній“

Категорія: Україна
Про проєкт
Таунхауси „На Молодіжній“ ще шукають як КМ на Молодіжній, Таунхаус на Молодіжній

Таунхауси в ЖК «На Молодіжній» в Гатному Києво-Святошинського району Київської області зводиться в самому центрі селища. По сусідству розташовується середня школа, супермаркет і стадіон. Поблизу є зупинка громадського транспорту і зручна розв'язка. Відстань до станції метро «Теремки» складає близько шести кілометрів.

Хороша екологія є ваговим аргументом для того, щоб купити таунхаус в ЖК «На Молодіжній» в с. Гатне від забудовника. Поблизу відсутні завантажені автомобільні траси і великі промислові підприємства, що забруднюють навколишнє середовище.

«На Молодіжній» − житловий комплекс комфорт-класу, що складається з двадцяти двоповерхових таунхаусів. Кожен таунхаус забезпечений власною ділянкою землі площею близько півтори сотки.

Роботи ведуться в кілька етапів, у ході будівництва застосовуються сучасні енергозберігаючі технології, що гарантують низьку вартість комунальних послуг, а також забезпечують гідну якість життя. Великі вікна з багатокамерного пластикового профілю скляться двокамерними енергоефективними склопакетами.

Таунхауси мають усі необхідні інженерні комунікації. У будинки заведені електрика і газ. Вода надходить з індивідуальної свердловини, для каналізації використовуються власні очисні споруди.

Усі таунхауси мають однакові сучасні планування і площі. На першому поверсі розміщуються приміщення загального призначення, на другому рівні є по дві спальні. Житло здається покупцеві з предчистовим оздобленням, що включає стяжку підлоги і якісно оштукатурені стіни.

На офіційному сайті опубліковано телефон офісу, в якому здійснюється продаж таунхаусів в ЖК «На Молодіжній», ціни, візуалізовані зображення і фото комплексу.

Дізнатись відгуки пайовиків про якість будівництва можна на сторінках форумів, що присвячені обласній нерухомості.