Free HTML5 Bootstrap

Таунхауси DREAM HOUSE

Категорія: Україна
Про проєкт
Таунхауси DREAM HOUSE ще шукають як ДРІМ ХАУС

Dream House — двоповерхові таунхауси у стилі хай-тек з власними земельними ділянками та паркомісцями у передмісті столиці. Котеджне містечко закритого типу, яке об'єднало людей зі схожими інтересами та європейськими цінностями, розташувалося практично у центрі Борисполя. Проєктом комплексу передбачені власний парк, місця для відпочинку, ігор дітей та занять спортом і все це в стороні від промислових підприємств та транспортних потоків. Живучи в цьому місці можна не хвилюватися про безпеку близьких, автомобіля або майна. Загальна територія вирішена у концепції «без авто та сторонніх» та обладнана системою відеоспостереження, на в'їзді — КПП зі шлагбаумом.

Інфраструктура

Таунхауси Dream House будують на кордоні Центрального та Зоряного мікрорайонів, за 5 хвилин на авто або в 20 хвилинах пішки до центру міста. До найближчих станцій столичного метро «Бориспільська», «Вирлиця» та «Харківська» — 20 хвилин автомобілем. Якщо потрібен громадський транспорт — 8 хвилин пішки до зупинок міських автобусів №9, №17 та №22, які вирушають до різних мікрорайонів Борисполя. Також за 10 хвилин на авто від таунхаусів — міжнародний аеропорт «Бориспіль».

Недалеко від котеджного містечка є всі необхідні інфраструктурні об'єкти: медичні та освітні установи, магазини, ринки, культурні та фітнес центри, аптеки, кафе та ресторани.

Найближчий до таунхаусів Dream House продуктовий магазин за 6 хвилин пішки, до супермаркету «Фора» та продуктового магазину «Марічка» — 15 хвилин. На відстані 4-5 хвилин автомобілем від котеджів розташовані два супермаркети «Фора», «Наш Край», «Сільпо», «АТБ-Маркет», а також ринки «Центральний» і «Зоряний», де представлений великий вибір фермерської продукції. Ті ж 4 хвилини триватиме поїздка до ТЦ «Райдужний» та ТРЦ Park town з галереєю магазинів різної спрямованості, кафе, ресторанами, дитячим розважальним центром та супермаркетом.

Батьки малюків зможуть обрати один з дитячих садків за декілька хвилин автомобілем від будинку: до дитячих садків №1 та №3 — 4 хвилини, садка «Росинка» — 6 хвилин, садків №2 та «Колосок» — 7 хвилин. До найближчої муніципальної школи №5 — 2 хвилини на авто, ще кілька шкіл розташовані в радіусі 4-6 хвилин від будинку. Це школи №1, №3 та гімназія «Перспектива».

Провести час на природі з сім'єю та друзями можна у міському парку або на березі Гульківського озера, витративши на дорогу 4 хвилини автомобілем. Поціновувачі спорту можуть займатися на стадіоні «Колос» або у спортивній залі «Sien Sport Club Borispol», до яких 6 хвилин автомобілем.

Комплектація

  • стіни з газоблоку утеплені пінопластом завтовшки 100 мм під декоративну цементну штукатурку

  • плоска покрівля з армованої ПВХ мембраною і тепло- та пароізоляцією

  • панорамні вікна з шестикамерною системою і зовнішньої ламінацією, склопакети — двокамерні енергоефективні

  • опалення та підігрів води від індивідуальних двоконтурних газових котлів

  • у будинках встановлені лічильники на воду, газ та електроенергію (тариф день/ніч)

  • комплексне обслуговування території котеджного містечка забезпечить власна керуюча компанія