Free HTML5 Bootstrap

ЖК Нова Англія

Категорія: Україна
Про проєкт

Житловий комплекс «Нова Англія» в Києві розташований за адресою вулиця Михайла Максимовича, 24. Новобудова знаходиться в Голосіївському районі столиці.

Звідси до станції метро «Васильківська» близько дев'ятисот метрів. По сусідству зупинка маршрутних таксі, тролейбусів і автобусів. Поблизу є міська поліклініка, вищі навчальні заклади, школи, гімназія та дитячі садочки. За кілометр розташований кінотеатр, у межах пішої доступності знаходяться магазини різного профілю, супермаркети, відділення банків, аптеки і два басейни.

«Нова Англія» – житловий комплекс, який відноситься до нерухомості комфорт-класу і спроєктований в сучасному британському стилі. Новобудова являє собою одинадцять будинків від чотирнадцяти до шістнадцяти поверхів.

У ході будівництва використовуються екологічно безпечні матеріали. Невелика вартість комунальних послуг досягається застосуванням сучасних енергозберігаючих технологій та ретельним проєктуванням планувань.

Зовнішні стіни будинків зводяться із спеціальних енергоефективних модулів, що мають облицювання декоративною штукатуркою і клінкерною плиткою. Віконні блоки виконані з профілю «Rehau» і засклені двокамерними склопакетами. Як утеплювач фасадів використовуються плити мінеральної вати і армованого пінополістиролу товщиною шістнадцять сантиметрів.

Купити квартиру в ЖК «Нова Англія» в м. Київ від забудовника «Royal House» можна в офісі, адресу якого опубліковано на офіційному сайті. До реалізації пропонується комфортабельне житло в 1-2-3-кімнатному варіантах.

Територія комплексу огороджена, організовується охорона. Обладнуються гостьові парковки і підземний паркінг, споруджуються кафе, кондитерські, ресторани, аптеки і супермаркет. Обладнуються спортивні та дитячі ігрові майданчики, тенісний корт і велодоріжки.

Фото комплексу розміщені на сторінках сайту, там же можна уточнити умови, на яких здійснюється продаж квартир в ЖК «Нова Англія», ціни і наявність житла. З відгуками людей, які вже встигли придбати комфортабельну квартиру в новобудові, можна ознайомитись на тематичних столичних форумах.