Free HTML5 Bootstrap

ЖК Нивки-Парк

Категорія: Україна
Про проєкт
ЖК Нивки-Парк ще шукають як Нівки Парк

Житловий комплекс Нивки-Парк у м. Київ - це новобудова, розташована на Берестейському просп. (Перемоги) на території бізнес-парку «Нивки-Сіті».

Згідно з наявними на даний момент планами, забудовник планує побудувати тут 12 будинків висотою від 12 до 16 поверхів, в яких розміститися близько 2877 квартир.

Окрім безпосередньо житлових приміщень тут буде продуктовий супермаркет, а також дитячий садок.

У ЖК планується облаштувати також гарний прогулянковий бульвар з велодоріжками, лавками, декоративним освітленням і оригінальним ландшафтним дизайном.

Квартири в цій новобудові відрізняються сучасним плануванням і досить великими метражами. У всіх квартирах досить просторі кухні, а в деяких навіть кухні-їдальні. Інші кімнати також мають достатній розмір, а ще балкон, який, при бажанні, можна приєднати до житлових приміщень.

Купити квартиру в ЖК Нивки-Парк від забудовника Інтергал-Буд можна не тільки з чорновим ремонтом, але і повним оздобленням. Звичайно, вартість квадратного метра в другому випадку буде вищою, але ремонт від забудовника обійдеться дешевше ніж той, що буде зроблений самостійно. Подивитися фото того, як буде виглядати квартира з виконаним ремонтом, можна на сайті новобудови.

Продаж квартир в ЖК Нивки-Парк проводиться не тільки за умови повної оплати, а й в розстрочку, з деталями якої можна познайомитися на офіційному сайті забудовника.