Free HTML5 Bootstrap

ЖК Orange City

Категорія: Україна
Про проєкт
ЖК Orange City ще шукають як ЖК Орандж Сіті, Оранж Сіті

Київські забудовники займають не тільки території промзон, а й облагороджують незаймані місця — такі як округу Лисої гори. Orange City — проєкт компанії GEOS зі створення житлового комплексу, вписаного в природний ландшафт парку дикої природи Лиса гора: серед пустирів та заростей прокладуть велосипедні маршрути, бігові доріжки та алеї для прогулянок. Ще на території буде невелике озеро та зелена зона для відпочинку або пікніків з друзями.

Для оформлення будинків була підібрана яскрава палітра сонячних кольорів та відтінків помаранчевого, щоб навіть у похмурі дні Orange City не був однотонними сірими багатоповерхівками.

Інфраструктура

Концепція інфраструктури комплексу Orange City — це «місто в місті». У проєкт розвитку входить будівництво торгового центру, куди мешканці комплексу зможуть ходити за покупками та сервісними послугами. Варто зазначити, що такі великі комплекси завжди привертають увагу для розвинення інфраструктури коли з'являються мешканці.

Сім'ї з маленькими дітьми зможуть залишати дитину в одному з двох дитячих садків на території комплексу. Для доросліших дітей побудують власну школу на 900 учнів, а до інших шкіл району можна доїхати за 10-15 хвилин на авто. Для додаткових занять відкриють дитячі центри розвитку та творчості.

Займатися спортом можна буде на спортивних майданчиках комплексу та вийти на пробіжку на спеціальні бігові маршрути. За 10 хвилин на авто можна доїхати до мережевих тренажерних залів ALPHA SPORT та Zgym.

Особливості

  • низька щільність забудови району

  • панорамний краєвид на зелені райони столиці

  • аптеки та медичний центр на території комплексу

  • футбольне поле, баскетбольне поле, а для екстремальних видів спорту — скейт парк

  • до здачі першої черги будівництва буде запущено два напрямки маршрутних таксі, перше до метро Голосіївська та друге до метро Либідська

  • планування смарт-квартир з оптимальним зонуванням простору, де використовується кожен метр