Free HTML5 Bootstrap

ЖК Greenville Park

Категорія: Україна
Про проєкт
ЖК Greenville Park ще шукають як ЖК Грінвіль Парк

Житловий комплекс «Greenville Park» в Києві розташований в Шевченківському районі за адресою вул. Миколи Пимоненка, 21 поруч зі сквером Гейдара Алієва.

Транспортна доступність

Поблизу проходить вулиця Глибочицька – важлива транспортна магістраль, що дозволяє швидко проїхати на Поділ. Біля новобудови пролягає безліч маршрутів міського транспорту. По сусідству є зупинка автобуса, трамвая, тролейбуса і маршрутних таксі. Неподалік розташована станція метро.

Основна концепція ЖК

«Грінвіль Парк» – житловий комплекс, який вдало поєднує в собі досягнення сучасних технологій із затишком, що забезпечує простора прибудинкова територія з великою парковою зоною, двома спортивними і шістьма дитячими майданчиками. У ЖК є власний манікюрний салон, лобі-бар і бізнес-зона. Спеціально обладнані приміщення для проведення ділових зустрічей, тренінгів та занять.

Усе це є проявом ідеї «WORK. LIFE. BALANCE», яка закладена при проєктуванні комплексу – новобудова ідеально підходить людям, які цінують свій час і прагнуть до рівноваги між роботою та відпочинком.

На даху ЖК на вул. Пимоненка, 21 в м. Київ споруджується комфортабельна лаунж-тераса з камінами і м'якими диванами, джакузі і зоною барбекю. У будівлях встановлюються безшумні швидкісні ліфти, на яких можна спуститися в підземний паркінг – кількість місць у ньому відповідає кількості квартир.

Інфраструктура району

Поруч з новобудовою знаходиться поліклініка і медичний центр, відділення банків, салон краси і кафе. Поблизу є магазини, супермаркети, бізнес-центри, кінотеатр, Мала опера, школи, дитсадки та ринок.

Матеріали і технології

У ході будівництва використовуються матеріали, що гарантують максимальну міцність і довговічність будівель. Застосовується монолітно-каркасна технологія, що забезпечує велику різноманітність планувань житла. Купити квартиру в ЖК «Грінвіль Парк» в м. Київ від забудовників Greenville та НЕСТ можна в 1-2-3-4-кімнатному варіанті, а також є можливість легко здійснити перепланування.

Стіни зводяться з цегли, фасади облицьовуються вентильованими системами з утепленням мінеральною ватою, що позитивно позначається на вартості комунальних послуг. Широко використовується панорамне скління вікон, що сприяє відмінній природній освітленості в квартирах.

Той, кого зацікавив продаж квартир в ЖК «Greenville Park», ціни зможе уточнити в офісі в представників забудовника. Фото комплексу та відгуки про його особливості публікуються в соцмережах і на форумах.