Free HTML5 Bootstrap

ЖК Метрополіс

Категорія: Україна
Про проєкт
ЖК Метрополіс ще шукають як ЖК Metropolis, Odessa Gates, Одеські ворота

Новий житловий комплекс «Метрополіс» в Києві знаходиться в Голосіївському районі за адресою вулиця Академіка Заболотного, 1. У трьох хвилинах ходьби розташована зупинка тролейбуса і автобуса, трохи далі станція метро. Поруч розв'язка, що дозволяє дістатися в будь-яку частину столиці.

Особливості зведення

Новобудова складається з чотирьох багатоквартирних будинків, які спроєктовані в єдиному архітектурному стилі. «Метрополіс» – житловий комплекс для сучасних людей, який споруджується з екологічно нешкідливих матеріалів із застосуванням перспективних технологій.

У ході будівництва використовуються методи підвищення енергоефективності, що забезпечують невелику вартість опалення і високий рівень комфорту. Несучі конструкції будинків виконуються з монолітного залізобетону, зовнішні стіни надійно утеплюються плитами мінеральної вати. Численні відгуки на столичних форумах підтверджують відмінну якість робіт.

Інфраструктура

По сусідству знаходиться Голосіївський ліс, поблизу багато місця для заняття спортом, що дуже зручно для того, хто веде здоровий спосіб життя і вирішив купити квартиру в ЖК «Метрополіс» в м. Київ від забудовника «DIM» в якості місця постійного проживання. Поруч з новобудовою є великий ТРЦ, школа, дитячий садок і магазини.

На території виконуються роботи з елементами ландшафтного дизайну. Обладнується бювет з артезіанською водою, паркова зона, прогулянкові алеї, спортивні та дитячі ігрові майданчики. Споруджуються гостьові паркувальні місця і підземний паркінг, прокладаються тротуари, проїзди для автотранспорту і пішохідні доріжки.

На перших поверхах будівель організовуються затишні лобі, встановлюються швидкісні безшумні ліфти.

Реалізація житла

До реалізації пропонуються квартири з сучасними ергономічними плануваннями. Житло здається покупцеві в стані готовності до ремонту, встановлюються віконні блоки з енергозберігаючим склом.

Фото новобудови і візуалізовані зображення опубліковані на офіційному сайті. Адресу офісу компанії, в якому йде продаж квартир в ЖК «Метрополіс», ціни і наявність вільного житла можна дізнатись за телефоном, що вказаний на сторінці контактів.