Free HTML5 Bootstrap

Sokolska Residence в Братиславі

Категорія: Словаччина

Про проект

Житловий будинок Sokolská Residence ви не пропустите, хоча він частково прихований. Він непомітно розташований на крутому схилі та винятковий за своїм вражаючим архітектурним дизайном. Своєю величністю він доповнює гідний характер дипломатичного району поблизу Гірського парку та Славіна.

Sokolská Residence, це 7 поверхів і 32 квартири з дійсно великою площею за вигідною адресою. Середня 3-кімнатна квартира має 90 м2! Автори проекту наважилися піти проти течії в інтересах комфорту клієнта, оскільки тенденція ринку – зменшення площі квартир.

Сучасні планування пропонують високі стандарти поверхонь та меблів. Увесь проект вирізняється багатьма технічними та дизайнерськими принадами – чи то високі алюмінієві потрійні склопакети, що створюють ефективне освітлення простору, електричні зовнішні жалюзі чи внутрішні безфальцеві двері вищої стандартної висоти з прихованими петлями.

Просторі тераси апартаментів зачаровують краєвидами навколишньої зелені та дерев'яними підлогами з екзотичного кумара. Розкішна резиденція розташована в безпечному і тихому районі, недалеко від лісопарку або вулиць Старого міста. Таким чином, мешканці мають доступ до природи та історичного центру Братислави.