Free HTML5 Bootstrap

Rezidential Braytim - Daliei в Тімішоарі

Категорія: Румунія

Про проект

Тихе розташування в розвиненій зоні

У районі Брейтім району Гірок міста Тімішоара, на вулиці Далей знаходиться житловий комплекс "Брейтім - Далей".

Поруч з житловими будинками - парк Конструкторал, парк Карлсруе, а неподалік - парк Іона Креанге, також неподалік від комплексу - спортивний клуб "Флорін Теодореску", спортивний зал "Константин Джуд", спортивний комплекс "Геркулес" зали. Тренажерний зал "," Dance Stage "та" Palladium Dance Club ", працюють кілька салонів краси та перукарні. Для дозвілля та відпочинку поруч з будинками ви знайдете безліч піцерій та фаст-фудів, є кафе та ресторани, є нічний клуб" Fratelli Lounge & Club ", і ви можете відвідати пляж" ZHH Thermal ".

Продуктовий магазин Super Max, супермаркет Profi та гіпермаркет Carrefour знаходяться в районі комплексу, а також відділення багатьох банків, а також є Регіональний діловий центр CRAFT, Пошта Тімішоара. 12 і досить важливим моментом є той факт, що поблизу знаходиться штаб-квартира Інспекції з надзвичайних ситуацій “Банат” Тимізького повіту.

У цьому районі розташовані аптеки, медичні центри "Кабінет Доктор Олару", "Кабінет Доктор Нікодін", "Омнісан", "Поліклініка Доктор Кіту", оздоровчий центр "Софія" та стоматологічний кабінет "Каса Денти - Стоматологічна клінічна ".

З точки зору розвитку освіти тут є багато освітніх організацій: університет "Тібіскус", факультети Західного університету, університет імені Димитрія Кантеміра, університет "Іоан Славічі", Національний коледж мистецтв "Іон Віду", Національний коледж "Константин Діаконович Лога" , Теоретична середня школа "Влад Цепеш", Теоретична середня школа "Жан-Луї Кальдерон", Гімназійна школа № 28 та Бабейська середня школа.

Поблизу житлового комплексу працюють деякі автозаправні станції, і звідси дуже просто і досить швидко дістатися до будь-якої точки міста як на особистому транспорті, так і на громадському транспорті, доки до центру Тімішоари не дійдеться за 5-6 хвилин автомобілем і знаходяться приблизно в 2 км від Піати Вікторії, а від житлового комплексу "Braytim - Dalei" до Міжнародного аеропорту в Тімішоарі "Traian Vuia" 10,7 км.