Free HTML5 Bootstrap

Complex Future Residence в Тімішоарі

Категорія: Румунія

Про проект

Адреса, сусіди та відстань до визначних місць

Біля входу в комуну Гірок, на вулиці Калеа Тімішорай, що є частиною столичного району Тімішоари, розташований житловий комплекс "Emesa Residence". Житловий район, де розташований житловий комплекс, повністю розроблений і має станції з громадським транспортом, пропонує легкий доступ до всіх важливих точок і має безліч різних визначних пам'яток поблизу. Поруч із житловими кварталами знаходиться супермаркет LIDL, лише за декілька кроків - супермаркет Carrefour та магазин Pepco.

Всього 500 метрів (пішохід) знаходиться спортивний комплекс з басейном "Дядора" і лише 1,4 км до Дитячої клініки "Боя", де лише 2 хвилини їзди на машині, недалеко від будинків знаходиться аптека, а до 2.7 км. Міні-дитяча школа та лише 1,9 км до довготривалого дитячого садка та школи гірок Гірок.

До ратуші Жироку 1,4 км, до площі Вікторія в Тімішоарі - 5,6 км, міжнародного аеропорту Тімішоари "Traian Vuia" - 15,1 км, а залізничного вокзалу Тімішоари - 6,7 км від житлового комплексу "Emesa Residence".

Технічні характеристики та влаштування житлових блоків

Будинки житлового комплексу "Emesa Residence" спроектовані з висотним режимом, відмінним від: Перший поверх плюс 3 поверхи та Перший поверх плюс 4 поверхи + Поверх 5 вийшов на пенсію. Блоки житла мають міцну конструкцію, що складається із залізобетону з каркасом на рамах та кладки для зовнішніх та внутрішніх закриттів з цегли Porotherm. Повністю корпусні блоки термо- та гідроізольовані відповідно до всіх норм та технічних вимог. Вікна, встановлені в будинках, мають ПВХ-профіль з тришаровими ізоляційними вікнами та аргоном посередині.

Сучасні ліфти від відомого виробника, які встановлюються блоками, запрограмовані зупинками на всіх поверхах, включаючи та підземний паркінг.

Всі квартири житлового комплексу оснащені найсучаснішими домофонами, які мають відеокамери та пропонують мешканцям комфорт, безпеку та можливість контролювати гостей та непрошених відвідувачів.