Free HTML5 Bootstrap

Park Giroc в Тімішоарі

Категорія: Молдова

Про проект

Відмінне розташування для спеціальних будинків

Для житлової асамблеї "Парк Жирок" з великою увагою було обрано чудову ділянку навколоміського району муніципалітету Тімішоара. Місце розташування комплексу було обрано таким чином, щоб задовольнити всі ваші вимоги та запропонувати вам лише комфорт та багато спокою. Житловий комплекс "Парк Жирок" знаходиться в окрузі Тіміш, комуна Гірок, на вулиці Нептун і прилягає до спортивного клубу "Дядора". Неподалік від житлових будинків працює аптека, а в радіусі 2,4 - 4,9 км знаходяться супермаркети: Profi, LIDL, Carrefour та торговий центр Shopping City Timișoara.

Ратуша Гірок знаходиться на відстані 2,1 км від житлового комплексу.

Відстань до гімназійної школи Гірок та дитячого садка з розширеною програмою становить 2,5 км.

Відстань до клінічної лікарні швидкої допомоги округу Тімішоара становить 3,7 км.

Відстань від комплексу до площі Вікторії в Тімішоарі становить 6,2 км.

До міжнародного аеропорту Траяна Вуя в Тімішоарі покрито 16,7 км.

Поняття, технічна характеристика та деталі домовленості

Житловий комплекс "Парк Жирок" розроблений на щедрій землі площею 4 га. Район нерухомості складається з 32 сучасних житлових будинків з привабливими та веселими кольоровими елементами. Висотний режим житлових будинків різний - від першого поверху плюс 3 поверхи до першого поверху плюс 5 поверхів. На першому етапі будівництва представлено шість будівель, з яких висотний режим п’яти будівель знаходиться на першому поверсі плюс 3 поверхи, а корпус будинку на першому поверсі - на 5 поверхів. Конструкція конструкцій виконана на основі каркасів, плит, стовпів із залізобетону, а для конструкції опору побудовані зовнішні огородження товщиною 30 см, виготовлені з цегли, а також внутрішні відсіки, які також виготовляються з цегли. Шар обробки декоративною штукатуркою різних яскравих кольорів накладається поверх шару зовнішньої системи теплоізоляції. Зовнішня столярка, яка встановлюється на блоках, характеризується високими показниками теплоефективності, виготовляється з ПВХ-профілю найкращих виробників і має трипанове скло. Також на першому етапі будівництва в межах житлового комплексу розробляється парк з чагарниками та зеленню, він обладнаний міськими меблями, організував пішохідні алеї та спеціальні місця для дітей, щоб грати з різними гірками, гойдалками та ящиками для історій та місця. зі столами для тенісу плюс є також баскетбольний майданчик. Зона відпочинку разом із зеленими насадженнями комплексу спроектована площею приблизно 600 кв.

Серед об'єктів імперативного житлового комплексу також згадується будівництво ультрасучасного спортивного залу з використанням новітніх технологій та за найвищими стандартами. Також всередині житлового комплексу передбачені дві кімнати для сквошу, а на першому поверсі працюватиме бістро, яке має криту терасу, що дарує романтичні відчуття. Орендарі комплексу отримують вигоду від підземних паркувальних місць. Для комфорту та безпеки житловий будинок користується системою домофона. Як і всередині комплексу є захищений доступ з охороною.