Free HTML5 Bootstrap

Metrodom Zuglo в Будапешті

Категорія: Угорщина

Про проект

Житловий комплекс Metrodom на 195 квартир будується на вулиці Бошняк, у 14-му окрузі Будапешта. Цей проект вирішує справжню нішу, оскільки новобудови житлової нерухомості завжди були в дефіциті в цьому районі. Дізнатися більше про район Зугло, найближчі околиці комплексу та транспортні послуги.

Комплекс Metrodom Zugló складається з чотирьох сходових клітків, чотирьох та п’ятиповерхових житлових будинків, побудованих на ділянці площею 6000 кв. На підземному паркінгу будуть доступні місця для паркування та сховища, які майбутні мешканці придбають окремо.

Обрати квартиру буде легко будь-кому, оскільки ми задовольняємо потреби кожного типу мешканців, від студентів коледжу до багатодітних сімей. Ми пропонуємо широкий вибір розмірів квартир, від студій площею 29 кв.м до 1, 2, 3-кімнатних і 104 кв.м, 4-кімнатних квартир. Деякі апартаменти на першому поверсі також мають приватний сад. Квартири також можна придбати за схемою «Програма субсидування сімейного житла (CSOK)».

Внутрішнє облаштування квартир дуже практичне, зручне і дозволяє легко меблювати. Завдяки ретельному дизайну, у всіх квартирах багато природного світла. У Metrodom ми вважаємо важливим максимально задовольнити індивідуальні потреби наших клієнтів і дозволити їм персоналізувати свої будинки за допомогою плитки для стін і підлоги, ламінованого паркету, внутрішніх дверей тощо. Квартири також мають передові технічні рішення. , серед іншого, вони будуть оснащені Dual Eco, власною системою опалення/охолодження Metrodom. Система розумного дому Metrodom, тепер уже другого покоління, також буде доступна в квартирах комплексу Metrodom Zugló.