Free HTML5 Bootstrap

Villa Menesi в Будапешті

Категорія: Угорщина

Про проект

Будні, бажання, омріяні моменти, саме життя.

Місце, будинок, мільйон думок у ньому. Все на місці.

Стад-роуд.

Місце на пагорбі Геллерт. Найвідоміший. Елегантний, буржуазний.

Це винятковий час, щоб купити тут новозбудовану нерухомість.

Як сімейна вілла з садом, яка так характерна для пагорба Геллерт у Бекеші, вона може бути ідеальним вибором для великої багатодітної родини, але гнучкий план будинку також дозволяє створити кілька незалежних житлових зон. .

Таким чином, він може стати гучним сімейним місцем проживання для онуків і правнуків.

Концепція

VILLA MÉNESI розташована на південно-західному схилі пагорба Геллерт, над Будайським дендропарком, в унікальному природному середовищі та мікрокліматі. Будівля створена як синтез двох накладених форм. Динаміку будівлі надають колони, які сильно виступають з нижнього блоку, щойно винесені з верхнього блоку ящики. Зміцнюючи один одного, обидві форми будуть гармонійними і завершеними.

Панорама, тераса та сад

Розвилка розташована перпендикулярно дорозі Менезі, у провітрюваному місці. Будинок відкриватиметься з величезними скляними поверхнями в усіх напрямках, подекуди з кутовими вікнами, тому на верхніх рівнях відкривається 360-градусна панорама міста та Орлиної гори. Засмагати максимально, тому тераси та з’єднання з садом вілли є найбільш інтимними.

Матеріали, конструкції

При проектуванні вілли, крім естетики, ми орієнтувалися на преміальну якість. При виборі матеріалів ми завжди керувалися чимось, фактором «наче будуємо собі».

Будівля виконана зі стовпового каркаса, монолітних залізобетонних плит, цегляної заливної кладки та монолітної залізобетонної конструкції даху. Фасади покриті вічним, сучасним, благородним покриттям.

Операція

Вилка енергетично свідома. Його конструкції та механіко-електричні системи виготовлені з найсучасніших технічних рішень та матеріалів. Поряд з усім цим, рішення для розумного дому, які полегшують повсякденне життя, виводять його в категорію преміум-класу.